Saturday, April 2, 2011

uncle cina yg sweet.... hahahaha

pagi td aku g satu kedai ni with my dad.... my dad nk beli label P for me.... walaupun aku dh lame lulus driving test tp ari nie baru beli... b4 this aku bawa je kete tnpa ada pelekat P kat kete... hahahaha...
gile berani an... aku beli pun cuz my friend ckp bahaye kot klau x letak P x pasal2 kene tahan ngan polis...
okey... so cite dia mcm nie... time nk beli 2 uncle 2 tanye la dh lulus ke... aku ckp la dh... lepas 2 dia ckp congratz n dia ckp nant drive elok2 eh... hati2 di jalan raye... hahaha... gile sweet an uncle 2... bukan setakat sweet je tp caring n comel...
okey after this bleh la drive jauh2.... terima kasih kwn ku kerana menasihat kn aku... hahaha

1 comment:

  1. Nice sharing.Find latest Jobs in Asia,Europe,Africa & Gulf and all over the world at http://toppakjobs.blogspot.com

    ReplyDelete